IT-tekniker

till Datatrion AB för placering i Stockholm

Du som är projektorienterad och serviceinriktad IT-tekniker, uppskattar ett varierat och kundnära arbete och har några års erfarenhet som konsult, på IT-avdelning eller liknande samt vill jobba långsiktigt i en grupp med andra mycket erfarna tekniska konsulter är välkommen till oss på Datatrion.

Om Datatrion

Datatrion är ett datorserviceföretag som under mer än 15 år givit sina kunder högt kvalificerad och engagerad service genom flexibla lösningar och ett personligt handlag. Vi tror på värdet av kontinuitet och kvalitet i allt vi gör och våra kunder har lärt sig uppskatta det under åren. På Datatrion jobbar fler än 20 personer med att underhålla och vidareutveckla våra kunders IT-miljöer.

Om tjänsten

Som IT-tekniker jobbar du som konsult med bas på vårt kontor i Stockholm men främst ute hos någon av våra kunder och hjälper dem att sköta deras IT. Du underhåller och installerar nätverksutrustning, klienter, mobila enheter, lokala servrar, hostade miljöer, molntjänster och blandningar av allt detta.

Arbetet handlar dels om att löpande underhålla dessa miljöer men också till stor del om att i projekt vidareutveckla och bygga upp helt nya lösningar åt våra kunder. Som konsult hos oss får du möjlighet att forma din egen roll och erbjuds goda utvecklings- och fortbildningsmöjligheter men också stöd och handledning av mer erfarna kollegor där så behövs.

Passar för detta jobb gör den som…

  • …har jobbat några år som IT-tekniker.
  • …ser möjliga lösningar där andra ser problem.
  • …är kommunikativ och pedagogisk.
  • …har lätt för att lära och ett stort teknikintresse.
  • …har körkort.
  • …behärskar god svenska och engelska i tal och skrift.

Extra intressant är den som…

  • …har erfarenhet av industrimiljöer och IT-system i sådana miljöer.
  • …för in någon ny spännande teknisk kompetens som vi inte vet att vi saknar.
  • …bidrar till mångfalden på vår mansdominerade arbetsplats.

Villkor

Tjänsten är heltid tillsvidare efter provanställning med placering i Stockholms innerstad.

Kontakt

Ansvarig för rekryteringen är Anders Hultman. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anders på anders.hultman@datatrion.se eller 070-880 55 46.

OBS: Rekryteringsfirmor gör er inte besvär med att ringa och tjata. Vi behöver inte er hjälp med detta.

Ansök här: jobb@datatrion.se